Εταιρεία

δραστηριότητα

header-button

Η έδρα της εταιρείας ΥΙΟΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ βρίσκεται στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, όπου με την υποστήριξη σύγχρονων μηχανημάτων και ενός έμπειρου εργατικού δυναμικού στον τομέα, γίνεται επεξεργασία και εμπορία καφέδων αρίστης ποιότητας.

Σήμερα η έδρα της επιχείρησης, πιστοποιημένη με τα πρότυπα EN ISO 22000:2018 και IFS, και με 22 άτομα στο ενεργητικό της, δραστηριοποιείται στο χώρο του καφέ κυρίως στην Βόρεια & Κεντρική Ελλάδα και την Αθήνα, ενώ απευθύνεται σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό οι οποίοι αποσκοπούν σε ποιοτικά προϊόντα ανώτερης γεύσης.

Τα τελευταία χρόνια σημειώνονται εξαγωγικές προσπάθειες σε Ευρώπη και Αμερική.

δίκτυο διανομών/πωλήσεων

title-button

Η εταιρεία ΥΙΟΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ διαθέτει οργανωμένο δίκτυο διανομών/πωλήσεων το οποίο καλύπτει κυρίως την Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για ex-van πωλητές που πραγματοποιούν σε εβδομαδιαία βάση την διανομή/πώληση των προϊόντων ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ με καινούρια ιδιόκτητα φορτηγά.

Οι πωλητές τηρούν συγκεκριμένο πρόγραμμα επισκέψεων για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας το οποίο διαμορφώνεται πάντα με βάση τις αποστάσεις των διαδρομών.

Η εταιρεία ΥΙΟΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 23990 51132 και ο πρώτος διαθέσιμος εργαζόμενος της εταιρείας μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.

Στόχος της εταιρείας είναι η διασφάλιση ικανοποιημένων πελατών προσφέροντας πάντα άμεση και φιλική εξυπηρέτηση.

υποκατάστημα

header-button

Το υποκατάστημα της ΥΙΟΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ  βρίσκεται στην περιοχή Κάτω Τούμπα, στην οδό Ανατολικής Θράκης 62 από το 1963.

Σε αυτό μπορείτε να βρείτε όλη την γκάμα των φρεσκοκαβουρδισμένων καφέδων Ουζούνογλου καθώς επίσης και πολλά παραδοσιακά προϊόντα όπως λουκούμια, γλυκά του κουταλιού, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, είδη ζαχαροπλαστικής καθώς και πολλά είδη μπαχαρικών και βοτάνων για όλους τους λάτρεις των ιδιαίτερων γεύσεων.

ypokatastima-1
bronze-2014-1

βραβεύσεις

title-button

Τα έτη 2011-2014 ο Ελληνικός καφές Ουζούνογλου έλαβε βραβεία ΧΡΥΣΗΣ ΦΗΜΗΣ στην έρευνα FAMOUS BRANDS της Ελλάδας στην κατηγορία Ελληνικός καφές.

Ενώ στα μέσα Ιουνίου του 2019 ο Ελληνικός καφές Ουζούνογλου αξιολογήθηκε στις Βρυξέλλες από εξειδικευμένους κριτές γευσιγνωσίας, μέσω του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης ΙΤΙ-International Taste  Institute και το αποτέλεσμα της παραπάνω αξιολόγησης ήταν να βραβευτεί για την Ανώτερη Γεύση του με 2 Χρυσά Αστέρια – Superior Taste Award 2019.

Αρχές Ιανουαρίου του 2022 ο Ελληνικός καφές Ουζούνογλου βραβεύτηκε από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης ITI ξανά για την Ανώτερη Γεύση του με 2 Χρυσά Αστέρια-Superior Taste Award 2022.

προωθήσεις

header-button

Ο προσεκτικά καβουρδισμένος και αλεσμένος ελληνικός καφές Ουζούνογλου τώρα σε κομψό προωθητικό επιδαπέδιο χάρτινο stand για την καλύτερη προβολή του καφέ Ουζούνογλου σε επαγγελματικούς χώρους.


Το επιδαπέδιο χάρτινο stand Ουζούνογλου αποτελείται από έναν κύριο κορμό, τέσσερα ράφια και μία κορωνίδα.

Οι διαστάσεις του:

  • ύψος: 166 cm
  • πλάτος: 55 cm
  • βάθος: 22 cm


Σε περίπτωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 23990 51132 για περισσότερες πληροφορίες και διαθεσιμότητα.

διαφημιστικές καταχωρήσεις

title-button

Διαφημιστικές καταχωρήσεις της εταιρείας Ουζούνογλου σε περιοδικά, εφημερίδες, αφίσες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.